Известие

Collapse
No announcement yet.

QV прекъсвач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    С дълга пета показанията на километража не стават ли грешни, или само на мене така ми се струва
    Грешиш с други гуми и с друг размер джанти, показанията на километража се променят!
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
      Е как ги удряте тия прекъсвачи на 5та нз нз ако съдя по мойта бая има си играя с нея по прав път докато стигни до там...
      QV е с различна кутия от 156 2,0 на 145 е по къса кутията.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Аз пуснах темата и няколко дни не съм писал, та по въпроса за снимката там колата е поне след чип а аз питам за сток кола, щото кутията на 145 1.8 и 2.0 също е различна май, при мен удря прекъсвач при около 225км с гуми 195/50/15 което мисля означава че скоростта е малко по малко
        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Независимо с какви гуми и джанти,над 200 километража лъже с над 6%,рядко се случва да не лъжеТака че,шанса за прекъсвач на 2.0 ТС 16в е минимален
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

моята кола удари прекасвача на пета при скорост от 230 км/ч а това дали лаге километража е друг вапрос.а оборотомера показваше 7500 оборота.
            Last edited by ngbauns; d.m.y г., 22:37.
            Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщение
              моята кола удари прекасвача на пета при скорост от 230 км/ч а това дали лаге километража е друг вапрос.а оборотомера показваше 7500 оборота.
              мисля че нормално на всички твин спарк прекъсвача е на 7300
              Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от kalata8 Покажи съобщение
                мисля че нормално на всички твин спарк прекъсвача е на 7300
                И аз така мисля моя е на 7300 а сам 1.8 ТS,освен ако не пипнато по двигателя нещо та да е на 7500 оборота прекъсвача
                ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
                ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Независимо с какви гуми и джанти,над 200 километража лъже с над 6%,рядко се случва да не лъжеТака че,шанса за прекъсвач на 2.0 ТС 16в е минимален
                  Много си прав! Който има GPS знае, че няма автомобил, който над 100км/ч да покзва вярна скорост по километраж. Изменението е поне 5-15км/ч + по табло и това се прави с цел да повлияе на псхиката на шофьора да спре да "натиска"!
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Че лъже километража е ясно, но това няма връзка с прекъсвача който си е на 7300 оборота.
                    някой път ще пробвам с гпс-а да видим какво ще покаже при тея обороти
                    Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от kalata8 Покажи съобщение
                      Че лъже километража е ясно, но това няма връзка с прекъсвача който си е на 7300 оборота.
                      някой път ще пробвам с гпс-а да видим какво ще покаже при тея обороти
                      Вече казахме, че Алфата от снимката е чипосана. А там всеки знае, че може да се премести прекъсвача, съответно "по-нагоре" или "по-надолу"
                      145 QV ex.
                      146 Boxer TOTAL ex.
                      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

извинявам се прекасвача на 5 скорост удря на 7300 оборота а иначе на всички други скорости е на 7500 оборота.А иначе двигателя не е пипан поне откакто аз е имам но може другия месец живот и здраве да стане нешто по вапроса а иначе са правени други нешта.
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                          Много си прав! Който има GPS знае, че няма автомобил, който над 100км/ч да покзва вярна скорост по километраж. Изменението е поне 5-15км/ч + по табло и това се прави с цел да повлияе на псхиката на шофьора да спре да "натиска"!
                          това зависи единствено и само от човека зад волана,щото ако се падне някъв дето се кефи на по-високи скорости ще реже до края и 300 да му показва докато не влене в прекъсвач няма да намали,така че не виждам смисъл просто.

Comment

Моята лично съм я зорил до към 7800 и прекъсвач не съм удрял. С чип е от Екстрема..
                            Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
                              Моята лично съм я зорил до към 7800 и прекъсвач не съм удрял. С чип е от Екстрема..
                              Обърна ли километража?
                              145 QV ex.
                              146 Boxer TOTAL ex.
                              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
                                Нема и да удариш
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X